Workshops

HappyTail_WORKSHOP_FranseBull_1200x600
Workshops
Home | Workshops

Heeft je hond de basis onder de knie en blijf je graag actief bezig met je viervoeter? Dan kan dat via onze workshops waar het plezierig blijven omgaan met je hond, blijft voorop staan.

Deze workshop zijn er voor honden die zich comfortabel voelen in groepssetting en die de basis al onder de knie hebben (of je deze basis nu leerde bij Happy Tail of bij een andere trainer of hondenschool).

De workshops worden telkens georganiseerd in reeksen van 4 tot 6 lessen. Deze lessenreeksen zorgen ervoor dat je voldoende tijd krijgt om wat nieuw is onder de knie te krijgen. De plaatsen in de workshops zijn vaak beperkt tot 4 honden per groep zodat we de individuele aandacht kunnen garanderen. Een les duurt 45 minuten tenzij anders aangegeven.

 

Door onze samenwerking met externe lesgevers is er een ruim aanbod zodat elke hond en/of baasje wel iets kan vinden dat hem of haar ligt. Deze gast-intructeurs zijn telkens hondse professionals die expert zijn binnen hun eigen vakgebied. Je kan een beschrijving vinden van elke van hen onder de rubriek ‘over ons’.

Hieronder kunnen jullie een greep uit ons aanbod vinden. In de agenda of via de facebook pagina kunnen jullie de concrete data van de workshops volgen.

HappyTail_WORKSHOP_Herder_600x1200
Heb je vragen over Workshops?
CONTACTEER ONS
HappyTail_WORKSHOP_AgilityLabrador_600x600

Hondenschool Happy Tail

Kuilstraat 50, 9420 Erpe-Mere

annelies@happytail.be

Aanmeldingsformulier   |    Algemene Voorwaarden   |    Huisregels
Copyright © 2020 Happy Tail   |   Webdesign by DIGIFOX

Copyright © 2020 Happy Tail
Aanmeldingsformulier
Algemene Voorwaarden
Huisregels
Webdesign by DIGIFOX