Over Happy Tail

Annelies Van Nuffel-14
Happy-Tail
Home | Over Happy Tail

HAPPY TAIL

Wenst u een sociale, stabiele en kwispelende huishond? Dan bent u bij Happy Tail aan het juiste adres.

Omdat we een goede relatie tussen u en uw hond nastreven werken wij op een beloningsgerichte en hondvriendelijke manier. Het beste resultaat bekomen we immers indien zowel u als uw hond plezier beleven aan de lessen. Happy Tail streeft ernaar u zoveel mogelijk kennis mee te geven zodat problemen voorkomen kunnen worden in plaats van ze later trachten te 'genezen'.

Verder leggen wij graag de nadruk op persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast het geven van individuele lessen werken wij ook in kleine groepjes van max. 4 cursisten. Op deze manier zijn alle lessen op maat van u, uw gezin en uw hond, want geen hond en mens zijn nu eenmaal hetzelfde! Schrijf u dus tijdig indien u zeker wil zijn van een plaatsje in onze lessen.

Bij Happy Tail willen we ook graag kwaliteit bieden. Daarom investeerden we naast ons buitenterrein ook in een binnentrainingshal en een leszaal zodat we in alle comfort aandacht kunnen geven aan de opvoeding van de honden.

Als lesgever bij Happy Tail scholen we ons continue bij en werken we met gastinstructeurs die telkens expert zijn in hun eigen vakgebied.

Snuffel rustig rond op de site en ontdek wat we u allemaal kunnen bieden, aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen.

Veel snuffelplezier...

Annelies

Gastinstructeurs bij Happy Tail

Naast onze eigen inbreng binnen Happy Tail, werken we graag samen met andere hondenprofessionals die telkens doorgredreven kennis en expertise hebben, aanvullend aan de onze. Op deze manier kunnen we een nog completer aanbod bieden aan onze cursisten én baasje en hond nog beter begeleiden. Samen weten en kunnen we veel meer. Hieronder kan je onze vaste gast-intructeurs vinden die telkens instaan voor het geven van specifieke lessen(reeksen) of workshops.

Annelies Van Nuffel-11
Heb je vragen over Over Happy Tail?
CONTACTEER ONS
Annelies low res-11 - kopie

Hondenschool Happy Tail

Kuilstraat 50, 9420 Erpe-Mere

annelies@happytail.be

Aanmeldingsformulier   |    Algemene Voorwaarden   |    Huisregels
Copyright © 2020 Happy Tail   |   Webdesign by DIGIFOX

Copyright © 2020 Happy Tail
Aanmeldingsformulier
Algemene Voorwaarden
Huisregels
Webdesign by DIGIFOX