Sociale Wandelingen

HappyTail_WANDELING_GoldenRetriever_1200x600
Sociale-Wandelingen
Home | Sociale Wandelingen

Vaak horen we de tijdens de groepslessen dat het wandelen met de hond buiten de hondenschool heel anders verloopt. Jammer want wandelen met je hond zou zo fijn moeten zijn. Zelfs als je op stap bent met andere hondenvriendjes of op onbekend terrein.

Net daarom zetten we samen met Annelies van Wablaf in op sociale belevingswandelingen (individueel en in kleine groejes van 4 honden). Niet alleen standaard in het aanbod voor onze pups en junior honden, maar ook doorlopend voor volwassen honden.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de wandelingen zelf verlaten we onze vaste terreinen en verkennen we verschillende locaties in kleine groep. Deze wandelingen geven gewenning aan dagdagelijkse situaties, zonder druk, met begrip voor de hondentaal, met ruimte voor zelfontwikkeling én met aandacht voor het leerproces/leervermogen van mens en hond opdat zij een hechte respectvolle relatie bekomen.

We hebben oog voor de hond, voor de mens en voor de interactie tussen beiden en bieden advies bij het ondersteunen van jouw hond in onze buitenwereld. We gebruiken de omgeving om leuke en ontspannen activiteiten met de hond te integreren in de wandelingen.

Voor wie zijn deze wandelingen?

Deze wandelingen zijn geschikt voor honden die geen probleemgedrag vertonen naar andere honden of mensen. Voor de pup- en juniorcursisten van Happy Tail zitten deze wandelingen standaard in het lespakket. Nieuwe cursisten starten met een deelname aan een lezing en kunnen nadien doorstromen naar deze groepswandelingen.

Twijfel je of je hond geschikt is voor deze lessen of wil je net werken aan het trekken of uitval gedrag van je hond? Neem dan even contact met ons op, dan verwijzen we je verder naar de juiste lessen.

 

Interesse? Meld je hier aan voor de sociale wandelingen.

HappyTail_WANDELING_Collie_600x1200
Heb je vragen over Sociale Wandelingen?
CONTACTEER ONS
HappyTail_WANDELINGEN_Bull_600x600

Hondenschool Happy Tail

Kuilstraat 50, 9420 Erpe-Mere

annelies@happytail.be

Aanmeldingsformulier   |    Algemene Voorwaarden   |    Huisregels
Copyright © 2020 Happy Tail   |   Webdesign by DIGIFOX

Copyright © 2020 Happy Tail
Aanmeldingsformulier
Algemene Voorwaarden
Huisregels
Webdesign by DIGIFOX