Ons aanbod in een notendop

Voor pupjes (2-5 maand) start er om de 3 weken een nieuwe pupgroep op (zie agenda). In afwachting van de start van deze lesjes, kan u deelnemen aan de 'Puppyskills' (voor baas en hond). Dit is een pakket van 8 lessen waar we nog dieper ingaan op het opvoeden en trainen van je pup en hoe je je pup op een goede manier kan socialiseren. Tegelijkertijd start je dan in een nieuwe groep waar je 12 weken de basisgehoorzaamheid kan inoefenen. Meer informatie vind je onder de rubriek 'pup'.

Na 12 weken puplesjes, kunnen jullie - indien gewenst - doorstromen naar de juniorgroep (ouder dan 5 maand). Ook in het juniorpakket voorzien we opnieuw 6 lessen. Deelname aan deze lessen kan enkel na het afwerken van de puplesjes of na de individuele sessies indien uw hond bij aanvang van de lessen al meer dan 5 maand oud is (zie schema).

Na de juniorgroep, heb je normaal gezien voldoende info en vaardigheden verzameld om je hond verder op te voeden tot een leuke huishond. Indien je toch nog interesse zou hebben om verder leuk bezig te zijn met je hond of om je training wat te verfijnen, verwijzen we je graag naar de workshops/lessenreeksen voor (jong) volwassen honden. Deze workshops bieden een brede waaier van hondensporten aan, telkens gebundeld in een 6-tal lessen. Voor meer info zie 'lessenreeksen' en 'agenda'.

Heeft u reeds een hond ouder dan 5 maanden, dan kan je hiermee niet meer terecht in de puplessen. Na de kennismakingsles heb je de mogelijkheid om enkele individuele lessen te volgen. Op die manier kunnen wij jou en je hond beter inschatten, ingaan op jullie wensen en indien het lukt laten doorstromen naar ייn van de groepen (bv. juniorgroep of workshops voor (jong)volwassen honden).

LET OP: deelname aan groepslessen kan enkel indien er een plekje vrij is in de lessen. We werken met kleine groepjes van maximaal 3 a 4 cursisten per les. Reserveer dus tijdig uw plekje indien u graag zeker bent van uw plaats. Indien er geen plekjes vrij zijn kan - je indien je dit wenst - op een wachtlijst komen. Vervolgens kan je aansluiten in een geschikte groep van zodra er een plekje vrijkomt.