Hou u vast ...

met een hond van de leeftijd van 4,5 tot 12-18 maanden hebt u een heuse puber in huis. Plots is de wereld om hem veel interessanter dan het baasje en lijken ze niets meer te begrijpen. Klinkt het bekend? Niet getreurd, ook dit gaat voorbij. Het belangrijkste is dat je hem op jonge leeftijd een goede basis hebt gelegd zodat je – na even een stapje terug te zetten – na het puberen de draad weer kan oppikken.

Met vriendelijk consequent en geduldig handelen helpt u uw hond door deze, ook voor hem, moeilijke periode heen. U kan bij Happy Tail terecht voor deze wat anders afgestemde begeleiding.

maar ook met volwassen honden bent u welkom in onze lessen.Groeps- of individuele lessen:

Hondjes van de puppylessen of andere individuele lessen kunnen meteen doorstromen naar deze groepslessen.

Aan nieuwe cursisten met een hond die ouder is dan 5 maanden, vragen we eerst een pakket van 3 individuele lessen te volgen (1 kennismakingsles en 2 individuele lessen zodat wij kunnen inschatten in welke groepsles je best met je hond zou aansluiten (indien je dat wenst en indien er plaatsen vrij zijn).Tijdens de junior-lessen worden alle eerder aangeleerde onderdelen onderhouden en worden er nieuwere complexere oefeningen aangeleerd. Door middel van spelletjes gaan we uw junior helpen in zijn mentale en fysieke ontwikkeling.

Vanzelfsprekend bent u ook welkom om een kijkje te nemen tijdens één van onze lessen. Laat gerust van tevoren iets weten zodat we wat tijd kunnen vrijmaken om een woordje uitleg te geven.PRAKTISCH

Wanneer:

  • Groepslessen gehoorzaamheid: maandag of dinsdagavond tussen 19u tot 21u30. De lessen duren telkens 30 min., het aanvangsuur zal afhangen van de groep waarin je terecht komt met je hond.
  • Individuele begeleiding: op afspraak.

Waar:

  • Groepslessen: Indoor of outdoor traininglocatie van Happy Tail (resp. Keerstreet 218 en 219 te Erpe Mere).
  • Individuele begeleiding: op Happy Tail, op verplaatsing of bij u thuis

Prijs:

  • Groepslessen: 75 euro voor 6 lessen.
  • Individuele begeleiding op Happy Tail of bij u thuis: contacteer ons.